Αμάντα Καλλίγερου

Η Αμάντα Καλλιγέρου είναι η ιδρυτής και διευθύντρια της εταιρίας Creative Catering Delichef. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από οικογένεια προερχόμενη από τον χώρο των ξενοδοχείων και των εστιατορίων.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College και κατέκτησε Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ξενοδοχειακό Management από το University of Surrey της Αγγλίας, ενώ για αρκετά χρόνια εργαζόταν στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ταξιδεύει πολύ συχνά ανά τον κόσμο αποκτώντας τεράστια εμπειρία στον κομμάτι του Τουρισμού και ιδιαίτερα στον σχεδιασμό ειδικών εκδηλώσεων, όπως τα θεματικά corporate events, συνέδρια, gala, γάμους κλπ. Το βιογραφικό της έχει ως επί τω πλείστο, διευθυντικές θέσεις στα ξενοδοχεία και έχει καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα σε ορισμένες από τις πιο διάσημες τοποθεσίες στην Ελλάδα.
Ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας τον κόσμο, ο σχεδιασμός και η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την οργάνωση είναι υψηλά στην λίστα των πραγμάτων που αγαπά. Μα πάνω απ’ όλα στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών, και η άριστη ποιότητα των εδεσμάτων.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει το Catering Delichef, και εξυπηρετεί εδώ και 3 ολόκληρες γενιές τις πιο αγαπημένες στιγμές των πελατών ! Άλλωστε το motto της επιχείρησης είναι Creative Catering for Creative People… Δημιουργική εστίαση για Δημιουργικούς ανθρώπους! Και φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι το Catering Delichef συνοδεύει τις καλύτερες στιγμές σας με πάθος και αγάπη για το καλό και άφθονο φαγητό & γλυκό!

 

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα του Delichef Creative Catering

team1
Αμάντα Καλλίγερου
Catering Manager
team2
Θεολογία Σταματέλου
Assistant Catering Manager
team3
Πέτρος Χαβελές
Chef
team4
Θοδωρής Χρόνης
Υπεύθυνος Υλικού &
Μεταφορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο Back to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο