Θοδωρής Χρόνης

Ο Θοδωρής Χρόνης γεννήθηκε στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Όταν εκπλήρωνε τα στρατιωτικά του καθήκοντα στον Ελληνικό στρατό, μετακόμισε και ζει έως τώρα, στην Αθήνα.
Κατά την στρατιωτική του θητεία εκπαιδεύτηκε και απέκτησε δίπλωμα οδήγησης, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Αφού απολύθηκε από τον στρατό, εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλο super market της πόλης. Αρχικά στο τμήμα της μαναβικής. Κατόπιν, σχετικής με την τυροκομεία, εκπαίδευσης, ανέλαβε ως υπεύθυνος το τμήμα των τυροκομικών.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως οδηγός σε εταιρεία διεθνών μεταφορών. Η επιθυμία του όμως να είναι με την οικογένειά του περισσότερο, τον έκανε να πάρει την απόφαση να σταματήσει τα ταξίδια και να μείνει στην Αθήνα.
Εργάστηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας στο τμήμα των μεταφορών.
Αμέσως μετά ενσωματώθηκε στην οικογένεια του Catering Delichef, στην θέση του υπεύθυνου υλικού και μεταφορών της εταιρείας. Μια πολύ σημαντική θέση καθώς για να διοργανωθεί μια τέλεια εκδήλωση πρέπει να υπάρχει στην ώρα του το ανάλογο υλικό και ο άρτιος εξοπλισμός.
Ο Θοδωρής είναι πολύ τυπικός στα καθήκοντα του και του αρέσει να προσέχει την κάθε λεπτομέρεια για την σωστή οργάνωση των εκδηλώσεων.
Μας λέει πάντα με χαμόγελο «Οι πελάτες μας πρέπει να είναι πάντα ικανοποιημένο από εμάς γι’ αυτό φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς! Μην ξεχνάτε ότι το υλικό είναι η περιουσία της εταιρείας. Όπως το παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση για κάθε εκδήλωση, έτσι πρέπει να το επιστρέφουμε στην εταιρεία μας!»

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα του Delichef Creative Catering

team1
Αμάντα Καλλίγερου
Catering Manager
team2
Θεολογία Σταματέλου
Assistant Catering Manager
team3
Πέτρος Χαβελές
Chef
team4
Θοδωρής Χρόνης
Υπεύθυνος Υλικού &
Μεταφορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο Back to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο